Odaberi zemlju 
 
   
 
 
Vi ste u: Produkti

PRODUKTI


Mirovinska skrb

Temeljna točka financijskog savjetovanja Zepter Finance leži u osiguranju budućnosti. U međuvremenu je privatna mirovinska skrb za svakog postala bitna tko si i kasnije želi priuštiti životni standard na koji je navikao.

Osiguranje imovine

Osiguranje kućanstva predviđa za opremanje, korištenje i potrošnju stvari u Vašem kućanstvu osigurateljnu zaštitu od vatre, vode, oluje, tuče, provale, pljačke i vandalizma. Osim materijalne štete osigurani su i troškovi koji proizlaze iz troška otklanjanja štete i zaštite. Dodatno su mogući razni drugi dodaci u ugovoru i to uvijek sukladno najboljim odredbama i uvjetima na tržištu.

Vaše osiguranje vlastitog stambenog prostora je osiguranje u svrhu zaštite u Vašem ugovoru o osiguranju navedene zgrade, gospodarske zgrade ili vrta. Sukladno tome su slijedeći rizici osigurani: požar, poplava, oluja i tuča. Također, dodatno se mogu još osigurati i ostali rizici od elementarnih nepogoda.

Dječija skrb

Djeca žive sada i ne misle na sutra. Kao roditeljima u rukama Vam je već danas briga o budućnosti Vaše djece - djeca imaju pravo na bezbrižan život u budućnosti!

Nastavno na skrb i osiguranje donosimo slijedeće teme:
  • Školovanje
  • Sport & slobodno vrijeme
  • Stvaranje kapitala za studij, prvi stan, automobil i dr.
Zepter Finance nudi za sve navedene teme odgovarajuća rješenja koja individualno odgovaraju potrebama djece i omladine. 

Sigurnost djece Vam je bitna tema? Vaš financijski savjetnik će Vas o svim detaljima informirati uzimajući u obzir Vaše individualne želje.

Auto osiguranje i osiguranje od nezgode

Obvezno auto osiguranje služi za zaštitu svih sudionika na prometnicama. Kako za oštećene tako i za uzročnike oštećenja.

Privatno osiguranje od nezgode nudi osigurateljnu zaštitu za slučaj posljedica nesretnog slučaja kao što su invalidnost, smrtnost i bolničko liječenje u novčanom i/ili u obliku imovine. Opseg osigurateljne zaštite je slobodnog izbora.

Financiranje / Investicije

Zbog velikog broja različitih investicijskih društava, vrlo je teško odabrati najbolje. 

Vaš osobni financijski savjetnik će Vas savjetovati sukladno Vašim željama i mogućnostima i pomoći Vam pri odabiru različitih financijskih odluka kao što su stambeni ili potrošački kredit, liesing i dodatno Vam pomoći pri izradi financijske bilance.

Alternativna ulaganja / Zlato

Usprkos svim ekonomskim i financijskim krizama zlato je sigurno ulaganje i trenutno zbog nestabilnog financijskog tržišta traženo kao nikada do sada.

Ograničena ponuda i svestrana sigurnost pomažu tom plemenitom metalu u dostizanju vrhunca. Zbog brzo rastuće potražnje i pada proizvodnje za očekivati je i dalje trend rasta cijene zlata.