Odaberi zemlju 
 
   
 
 
Vi ste u: Karijera

ZEPTER FINANCE, new generation in finance business

Što znači biti PFC...

Zepter Finance predstavlja najbolju uslugu, najveću sigurnost i najbolju kvalitetu produkata.
Biti Personal Finance Consultant znači biti korak ispred konkurencije.

Slavno ime Zepter je dobro poznato u cijelom svijetu

Marka "Zepter" je u svijetu vezana uz kvalitetu, stabilnost, ozbiljnost i ekskluzivnost. Raditi za Zepter Finance znači odgovorno koristiti pozitivan imidž za uspješnu prodaju i daljnje jačanje povjerenja klijenata u marku.

Postojeća baza klijenata nudi široke mogućnosti

U svakoj zemlji u kojoj je Zepter Finance zastupljen postoji već veliki broj registriranih Zepter International klijenata koji su regionalno podjeljeni kako bi se vršio regionalan servis klijenata.

Postojeća infrastruktura - najbolja podrška

Zepter uredi postoje u svim većim gradovima. Uspješan rad suradnika potiče Zepter na kontinuirano osnivanje novih poslovnih centara. Kroz ovu široku pristupačnost ureda, svaki suradnik može koristiti urede, prostorije za sastanke, seminare, školovanja i aktivnosti potrebne za klijente. Veza s lokalnom infrastrukturom i organizacijom podupire stvaranje mreže klijenata i brigu za klijenta.

Ekskluzivni portfelj produkata - najbolji prodajni argument

Dugogodišnja suradnja sa svim vodećim osiguravajućim kućama i bankama Europe omogućuje korištenje najpouzdanijih produkata na tržištu i izradu najboljeg mogućeg rješenja za klijenta temeljem procjene potreba klijenata. U suradnji s uglednim financijskim institucijama razvijaju se ekskluzivna produkt rješenja za svakog klijenta.

Jedinstvene mogućnosti karijere

Svaki Zepter Finance suradnik ili personal finance consultant (PFC) ima mogućnost pronaći se i integrirati u jedinstvenom sustavu karijere Zepter Finance. Poslovi kredita, financija, prodaje i servis klijenata nude mogućnost brzog napredovanja sa zanimljivim mogućnostima zarade vezanim za učinak i dugoročno jamče sigurna primanja.

Zepter Finance Academy – Profesionalno školovanje

Naše osoben financijske savjetnike kontinuirano školuju internacionalni treneri kako bi pružili svakom klijentu najbolju kvalitetu savjetovanja. Svaki osobni financijski savjetnik PFC stručno je educiran za svaki produkt. Školovanje uključuje, uz pravne i tehničke edukacije i govor tijela, tehniku motivacije, telefonski trening, retoriku i još mnogo toga...

Temelj uspjeha

Tvrtke istog predmeta poslovanja u budućnosti će se razlikovati samo po kvalifikaciji edukacije suradnika

Najveći kapital Zepter Finance su njegovi suradnici!

Uzlazna karijera, horizontalna struktura

Kod odgovarajućeg angažmana i talenta za savjetovanje, osobni financijski savjetnik može se u samo 2 do 3 godine uspeti od pozicije agenta do pozicije senior direktora s primanjima koja se temelje na učinku i nemaju gornju granicu.

Sveobuhvatno školovanje i educiranje

Educiranje danas slovi za središnji indikator inovativnosti i konkurentnosti poduzeća.
Osobni financijski savjetnik od prvog dana svoje karijere dobiva sveobuhvatno školovanje, uči tržište, upoznaje portfelj produkata i educira se o produktima.
Prvo praktično iskustvo osobni financijski savjetnik stječe kao pratitelj svog mentora na razgovorima s klijentima.
Stručni seminari produbljuju njegovo znanje o osiguranjima, mogućnostima ulaganja, know-how savjetovanju i šire njegove osobne vještine i kvalifikacije vođenja.

Zepter Finance Academy: slika profesije i certifikat

Za svaki produkt i stupanj karijere postoji Zepter Finance akademija. Kroz strateško, pravno i stručno savjetovanje - ovisno o državi i zakonskim odredbama - stječe se državno priznati certifikat kojim se ostvaruje pravo za obavljanje poslovanja.
Kroz školovanje od strane stručnih domaćih i stranih trenera posreduje se kvaliteta koja je potrebna za dobivanje pojedine državne licence. Iz tako definirane slike profesije proizlaze profil zadataka i plan školovanja Zepter Finance akademije.

Karijera po mjeri

Svaka pozicija Zepter Finance karijere povezana je s jednom obrazovnom jedinicom koja se uči kroz Zepter Finance akademiju.
Za svaki od tri profesionalna polja postoji vlastita karijera krojena po mjeri.

Svaki suradnik ima mogućnost školovati se u jednom od tri modela Zepter Finance karijere, a to su Costumer-Care, Credit & Finance ili Sales-Force, specijalizirati se unutar tog fleksibilnog sustava ali i dalje se razvijati izvan tih područja.
Na trećem stupnju školovanja, Advisor, moguća je odluka o daljnjem poslovnom putu. Također su moguće i kombinacije više djelatnosti.

Posao - opis


job-description.png

Credit & Finance Department
Suradnik prolazi kroz stupnjeve školovanja za pozicije Expert, Manager, Director and Senior Director.
Profesija

Specijalist za bankovne i kreditne poslove

Sales Force Department
Razvoj od Team Managera do Division Managers, Direktora i na kraju Senior Direktora.
Profesija

Specialist za ekspanziju i produkciju

Customer Care Department
Završni koraci u školovanja od  Experta do Managera, Direktora i na kraju Senior Direktora.
Profesija
Specialist za dugovoročno savjetovanje u području financijskih usluga.